Oliehoorn introduceert Oerhollandsche Tomatenketchup!

Oliehoorn introduceert Oerhollandsche Tomatenketchup! 
Ook dit jaar is Oliehoorn aanwezig op de Horecava in Amsterdam. De Horecava is al jarenlang het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecabranche. Dit jaar introduceert Oliehoorn een Oerhollandsche tomatenketchup met verse tomatenpulp!

Oliehoorn Oerhollandsche tomatenketchup is ontwikkeld samen met Greenblend (www.green-blend.nl) en gemaakt van echte Hollandse tomaten. Verspilling houden we niet van, dus gebruiken we geredde tomaten die anders in een reststroom terecht komen. Door gebruik van verse pulp in plaats van tomatenpasta krijgt de ketchup die heerlijke frisse tomatensmaak. Natuurlijk glutenvrij en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Komt u de nieuwe tomatenketchup proeven? Wij zien u graag op onze stand! U vindt ons op stand nummer: 11.702

Waar en wanneer
De Horecava vindt plaats van maandag 9 t/m donderdag 12 januari. Openingstijden zijn van 11:00 tot 18:00

Rai Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam