Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Brander mayonaise
Heerlijk

Groningse
Brander mayonaise

Oliehoorn_Brander_Groningen2
Over

Brander mayonaise

Veel (oud-)Groningers herinneren zich nog de smaak van de mayonaise van cafetaria Brander aan de Grote Markt in Groningen. Dertig jaar was deze bijzondere mayonaise met een geheel eigen smaak een fenomeen. En… het fenomeen uit Groningen is terug!

Oliehoorn_Brander_Groningen1

Lokale held
uit het noorden

De Brander saus is bedacht en gemaakt door familie Brander van Cafetaria Brander, dat aan de Grote Markt zat. 30 jaar lang was de saus te verkrijgen in de horecazaak. Toen de cafetaria haar deuren sloot, betekende dat ook het einde van de saus. Zonde! Jaren later benaderden we de familie in de hoop het recept te bemachtigen en de saus voort te laten leven. Niet lang daarna is de Brander door veel cafetaria’s op de menukaart gezet!

Oliehoorn_Brander_Toepassing

Toegankelijk, lekker en bijzonder

Wat die mayonaise nou zo speciaal maakt? Aan de Brander Mayonaise is iets meer mosterd, zichtbare stukjes peper en een speciale kruidenmix toegevoegd. Door de unieke samenstelling heeft deze saus een heerlijke en verrassende smaak, die erg goed te combineren is met frites, snacks, salades en kip. Maar daarnaast kun je de Brander natuurlijk bij nog een heleboel andere gerechten gebruiken.

Oliehoorn_Brander_fles

Horeca mogelijkheden

De afgelopen 10 jaar is de vraag naar de mayonaise alleen maar toegenomen. De Brander is nu overal te verkrijgen bij de groothandels.

Verpakkingen Brander mayonaise

Bekijk onze Brander mayonaises

Verpakkingen Brander