Wanneer de zon zich laat zien, is het tijd voor lichte gerechten boordevol smaak. Deze gegrilde kip met komkommersalade en dillemayonaise is precies zo’n recept: fris, kruidig en verrassend eenvoudig! Probeer jij 'm?
Lees meerZomers genieten? Deze Bruschetta met gerookte zalm en blini met Parmaham & truffelmayonaise zijn dé perfecte combi van fris, romig en feestelijk. Ideaal voor op een borrelplank, zomerse lunch of als stijlvol voorgerecht.
Lees meerKlein van stuk, groots van smaak! Door de kip klein te houden, zijn ze ideaal als borrelhapje of als bijgerecht. Serveer het met een goede dosis romige fritessaus en kruidige currysaus. Dat maakt de borrel op z'n best!
Lees meerEen echte smaakbom. Sappig rundvlees, knapperige bacon, zoetgebakken uien en Oliehoorn barbecuesaus: een combinatie die blijft hangen. De BBQ Bacon Onion Burger is hét bewijs dat comfortfood en smaakvol perfect samen kunnen gaan!
Lees meerDe oer-Hollandse AVG. Dit is hoe je 'm anno nu serveert. BBQ-kipvleugeltjes, gebakken aardappeltjes en de lentegroentes vormt een bord vol kleur en karakter. Met de rokerige Oliehoorn barbecuesaus maak je het geheel extra stoer!
Lees meerEen luchtige, hartige kaasmuffin boordevol smaak, met een krokant randje en zacht binnen door de Oliehoorn mayonaise. Lekker als tussengerecht of voor bij de Paasborrel! Klein van stuk, groots in smaak.
Lees meer