 
  Caesar Salade met Zeedijk Mayonaise
Laat je verrassen door dit heerlijke recept met onze Zeedijk Mayonaise! De klassieke Ceasar salade in Oliehoorn jasje, voor een buitengewone smaaksensatie.
- Zeedijk Mayonaise
- Lunch
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties
 
          Ingrediënten (11)
- 2 kipfilets
- 2 ansjovisfilets
- 6 eieren
- 1 krop Romeinse sla, gewassen en gesneden
- Oliehoorn Zeedijk Mayonaise
- 1 kopje croutons
- 50 g Parmezaanse kaas flakes
- ½ rode ui, in dunne plakjes gesneden
- 8 cherrytomaatjes, gehalveerd
- Optioneel: 1 rijpe avocado, in plakjes gesneden
- Optioneel: voor garnering, eetbare lentebloemen
Instructies(6)
- 1Verwarm een grillpan of grill voor op middelhoog vuur. 
- 2Bestrijk de kipfilets met een beetje olijfolie en breng op smaak met zout en peper. 
- 3Gril de kipfilets aan elke kant gedurende 5-6 minuten, of tot ze gaar zijn en een grillmarkering hebben. Haal de kip van de grill en laat het even rusten voordat je het in plakjes snijdt. 
- 4Kook de eieren in kokend water gedurende 3 minuten voor zachtgekookt. Koel af onder koud stromend water, pel en halveer ze. 
- 5Meng in een grote kom, de gesneden Romeinse sla met de plakjes gegrilde kip, ansjovis, croutons, Parmezaanse kaas flakes, rode ui, cherrytomaatjes en optioneel avocado. Voeg hier Oliehoorn Zeedijk Mayonaise aan toe naar smaak. 
- 6Verdeel de salade over borden en garneer eventueel nog met eetbare lentebloemen. Serveer met een extra bakje Zeedijk Mayonaise op tafel. 
Bekijk ook eens
 
   
                   
                   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  