Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Feedback header - Oliehoorn
Home / Feedback

Jouw mening telt

Allereerst willen we je bedanken voor jouw interesse in en betrokkenheid bij ons merk!

We zijn een klein maar groeiend familiebedrijf. Sterk in het maken van saus. Volgens kenners de lekkerste van Nederland! We willen kwaliteit leveren, onze fans plezieren en voldoen aan regelgeving. Door onze groei komen we telkens voor nieuwe uitdagingen te staan. En dat zorgt soms voor onverwachte situaties. Dus moeten we constant keuzes maken. En jij kunt ons daarbij helpen! Want we nemen jouw mening graag mee in onze overwegingen.

We hebben deze plek gecreëerd om vier redenen:

Lieve-sausfreaks-we-vallen-direct17856763877854407.jpg

De obstakels van de nieuwe dop

We zijn overstelpt met reacties op de nieuwe flessendop. Hier zijn we bij Oliehoorn meteen mee aan de slag gegaan! We geven graag een toelichting met iets meer achtergrondinformatie.

Inclusief update 28 februari 2023.

Lees meer
Oliehoorn Fritessaus

Kleinere fles, hogere prijs? Hoe zit dat?

We hebben de afgelopen periode meerdere vragen gekregen waarom sommige flessen kleiner zijn geworden en of onze producten daardoor relatief duurder zijn geworden. Terechte vraag. Daarom is een toelichting op zijn plaats.

Lees meer
Oliehoorn mayonaise en currysaus

Loop je ergens anders tegenaan of heb je een suggestie?

Laat het ons dan weten! Want we doen er alles aan om jouw ervaring met ons merk op-en-top te houden. En daar profiteert iedere fan dan weer van mee.

Suggesties

Oliehoorn-panel: jouw mening telt!

Wij mikken erop om de gebruikerservaring met Oliehoorn producten zo optimaal mogelijk te maken. En jij kunt ons daarbij helpen! Hoe? Door deel te nemen aan ons panel, dat bestaat uit onze leukste en meest betrokken klanten, zoals jijzelf! Je wordt dan onderdeel van de Oliehoorn-familie. Eens in de zoveel weken vragen naar de mening van onze panelleden. De onderwerpen zijn heel divers. Denk aan smaaktesten, figureren in een campagne of het beoordelen van nieuwe ideeën.

Vind je het leuk om met ons mee te denken? Vul dan het onderstaande formulier in en wordt onderdeel van ons testpanel. Daar staat natuurlijk een lekker presentje tegenover…!

Wil jij deelnemen aan diverse onderzoeken naar onze verpakkingen en sauzen?
Indien 'ja' ingevuld op bovenstaande vraag.