Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Feedback / Doppen

Status van de doppen

We zijn overstelpt met reacties over de nieuwe flessendop. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan! We geven graag een toelichting met iets meer achtergrondinformatie.

We werken graag mee aan een betere wereld. Kozen daarom voor een duurzamere, recyclebare fles met dito dop. We waren ook toe aan een meer eigentijdse uitstraling. Dus dat viel goed samen. Nu zijn wij sausmakers en geen verpakkingsspecialist. Dus die kennis halen we van buiten. Desondanks werden we onaangenaam verrast door technische onvolkomenheden. We hebben deze dop materie onderschat. Hij bleek lastig te openen, sprong zelfs soms van de fles of de saus bleef stromen. Nogmaals excuses daarvoor!

Status: de flessen leverancier en doppen leverancier zijn een testfase gestart. Het goede nieuws is dat de oplossing is gevonden! Er is een verbeterde dop in ontwikkeling. Als alle testresultaten positief zijn, wordt de mal aangepast. Vanaf dat moment kunnen de verbeterde doppen in grote aantallen worden gemaakt en behoren de huidige problemen tot de verleden tijd. Via deze pagina houden we je op de hoogte!

Hopelijk hebben we duidelijk kunnen maken dat we daadwerkelijk aan de slag gaan met de feedback van onze fans. Heb je naar aanleiding van deze toelichting toch de behoefte om een reactie achter te laten, dan ontvangen we die graag via suggesties@oliehoorn.nl.

Naar pagina updates