Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Feedback / Doppen

Status van de doppen

Status 28 februari 2023:

Die nieuwe dop, bleek toch niet zo top.
Medio november 2022 zijn wij overgestapt naar een nieuwe ‘standaard’ dop. Met als reden; de klachten van onze sausfans op onze vernieuwde Oliehoorn dop. De verwachting bij deze overstap, was dat deze standaard draaidop naadloos zou aansluiten bij de wensen van onze sausfans. Maar we hebben jullie gehoord: deze nieuwe dop heeft nóg wat extra liefde nodig.

Zo zien wij voorbij komen: ‘de dop breekt af’
Niet alleen die dop, maar ook ons Oliehoorn hart breekt hier van. Jullie feedback is enorm waardevol en gaat zeker niet aan ons voorbij!

Welke stappen ondernemen wij nu?

Bij Oliehoorn staat kwaliteit voorop, zo ook de kwaliteit van onze verpakkingen. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en dat brengt, helaas, soms ook ‘schoonheidsfouten’ met zich mee. Wij nemen jullie feedback uiterst serieus en werken aan een oplossing. Dat doen wij zo:

We houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en willen jullie hartelijk bedanken voor alle feedback én medewerking aan deze testfase!

Wil je ons nog iets laten weten over de doppen of zijn er andere onderwerpen die je belangrijk of leuk vindt om met ons te delen. We horen graag van jullie.

Team Oliehoorn

Archief

Status 2 november 2022:

Er is een nieuwe dop en uit diverse tests blijkt; hij is top!

Na het doorlopen van de hierboven genoemde testfase kunnen wij eindelijk melden dat de nieuwe dop er is. Positieve feedback uit diverse testfases met professionele gebruikers en consumenten heeft ervoor gezorgd dat de mal nu definitief is aangepast.

Los van verbeteringen op het openen en de algehele stevigheid, heeft deze nieuwe dop ook een recyclebaar membraan. Hierdoor kun je perfect doseren, zonder te knoeien en de dop blijft lekker schoon. Medio november worden ze uitgeleverd aan de professionele gebruikers. Vanaf dat moment staan ze ook in de schappen van je supermarkt en snel daarna hopelijk weer bij jou op tafel!

Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie feedback en medewerking aan de testfase!

En laat het ons gerust weten wanneer je een terugkoppeling wilt geven op de nieuwe dop of andere zaken die je leuk en/of belangrijk vindt om met ons te delen.

Team Oliehoorn

 

Naar pagina updates