Een echte smaakbom. Sappig rundvlees, knapperige bacon, zoetgebakken uien en Oliehoorn barbecuesaus: een combinatie die blijft hangen. De BBQ Bacon Onion Burger is hét bewijs dat comfortfood en smaakvol perfect samen kunnen gaan!
Lees meerDe oer-Hollandse AVG. Dit is hoe je 'm anno nu serveert. BBQ-kipvleugeltjes, gebakken aardappeltjes en de lentegroentes vormt een bord vol kleur en karakter. Met de rokerige Oliehoorn barbecuesaus maak je het geheel extra stoer!
Lees meerEen luchtige, hartige kaasmuffin boordevol smaak, met een krokant randje en zacht binnen door de Oliehoorn mayonaise. Lekker als tussengerecht of voor bij de Paasborrel! Klein van stuk, groots in smaak.
Lees meerPerfect voor een luxe Paasbrunch! Vers broodje rosbief met romige truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Een smaakvolle combinatie. Makkelijk te maken maar moeilijk te weerstaan.
Lees meerMalse kipsaté spiesjes met een subtiele grillsmaak in combinatie met de fris, zoete knoflooksaus. Simpel maar zó lekker! Gewoon vanuit de grillpan of oven. Waar wacht je nog op? Spiesen in de aanslag en genieten maar!
Lees meerDe echte Britse klassieker zelf maken? Dit gerecht is een feest voor je zintuigen, met een balans van de ziltige frisheid en de knapperige friet. Of je nu een stevige lunch zoekt die je niet kunt weerstaan, of een avondmaaltijd met je vrienden. Maak 'm nu zelf met dit recept!
Lees meer