Met Pasen kan een gerecht met ei eigenlijk niet ontbreken. Je maakt deze heerlijke eiersalade met oude kaas makkelijk zelf met onze Mayonaise. Heerlijk op een vers afgebakken broodje met eventueel een plakje zalm erop.
Ingrediƫnten voor de eiersalade met oude kaas
80 gram oude kaas
4 eieren
1 el Oliehoorn mosterd
3 el Oliehoorn-mayonaise
15 gram bieslook
1 stengel bosui
1 tl citroensap
Peper en zout
Zo maak je het
Snijd de kaas in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter bij een halve centimeter.
Kook de eieren 7 Ć 8 minuten en laat ze dan direct schrikken onder koud water; zo zijn ze goed te pellen.
Snijd de gepelde eieren in kleine blokjes en voeg de mosterd, mayo en oude kaas toe.
Meng alles met elkaar en voeg dan het citroensap en de fijngesnipperde bosui en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
Proef de smaak en structuur van je salade en voeg naar smaak eventueel nog mosterd of mayonaise toe.