Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten
Recepten

Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten

Broodje braadworst currysaus

Ingrediënten

Voor circa 4 personen

  • 4 braadworsten
  • Oliehoorn Currysaus
  • olijfolie
  • 2 stronkjes witlof, in dunne reepjes gesneden
  • 1 appel, in dunne plakjes gesneden
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • 50 g blauwe kaas, verkruimeld
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 el krokante uitjes (of lente ui)

Zo maak je het

  1. Meng de witlofreepjes, plakjes appel, gehakte walnoten en verkruimelde blauwe kaas in een grote kom.
  2. Besprenkel met citroensap en olijfolie, en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door elkaar.
  3. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Bestrijk de braadworsten lichtjes met olijfolie.
  4. Grill de braadworsten gedurende 8-10 minuten, of tot ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
  5. Serveer de gegrilde braadworsten op een broodje met daaronder de witlofsalade. En top af met lekker veel Oliehoorn Currysaus. Garneer met krokante uitjes of lente uitjes.

Eet smakelijk!

Currysaus