Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Maak de lekkerste Griekse hotdogs met currysaus
Recepten

Maak de lekkerste Griekse hotdogs met currysaus

Omdat het misschien nog even duurt voor we de buitenlandse zon op ons gezicht voelen branden, halen we dat gevoel gewoon naar hier. Deze lekkere hotdogs geven je in één hap een het gevoel alsof je in Griekenland bent!

Oliehoorn_inspiratie_hotdogs

Ingrediënten voor Griekse hotdogs met Merguez worstjes en knoflooksaus

Zo maak je het

  1. Snijd de tomaat en komkommer in kleine blokjes en snijd de rode ui in dunne, halve ringen. Verbrokkel daarna de feta tot fijne brokjes.
  2. Maak een knoflooksausje door de fritessaus, yoghurt, een geperst teentje knoflook en 5 gram fijngesneden munt met elkaar te mengen. Breng op smaak met peper en zout. Hier kun je een derde deel van de blokjes komkommer doorheen scheppen.
  3. Bak de worstjes goudbruin en gaar in een koekenpan met een beetje olie.
  4. Snijd de broodjes door de bovenkant in. Besmeer met een eetlepel de zelfgemaakte knoflooksaus in de broodjes en leg de worstjes erop. Beleg daarna met tomaat, rode ui, komkommer, feta en wat blaadjes munt en besprenkel met curry.

Eet smakelijk!