 
  Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus
Ben jij ook zo gek op inktvisringen? Met dit recept maak je ze gemakkelijk zelf, heerlijk vers en knapperig! En met een goede klodder Oliehoorn Fritessaus, zijn ze helemaal onweerstaanbaar.
Recept gebaseerd op 4 personen
- Fritessaus
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties
 
          Instructies(7)
- 1Verhit de plantaardige olie in een diepe pan tot 180°C. 
- 2Dep de inktvisringen droog met keukenpapier en bestrooi ze lichtjes met zout en peper. 
- 3Plaats de bloem, losgeklopte eieren en paneermeel elk in afzonderlijke kommen. 
- 4Haal elke inktvisring eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel, zorg ervoor dat elke ring gelijkmatig bedekt is. 
- 5Frituur de inktvisringen in batches in de hete olie tot ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per batch. 
- 6Laat de gefrituurde inktvisringen uitlekken op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen. 
- 7Serveer de gefrituurde met Oliehoorn Fritessaus en partjes limoen. 
Bekijk ook eens
 
   
                   
                   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  