KIEZEN VOOR DE MOOISTE SAUZEN

Welkom in onze Proefkeuken

Vind hier uw producten

Oliën

Oliehoorn levert oliën aan een diverse groep afnemers in de voedingsindustrie. Direct beschikbare verpakkingen voor oliën zijn IBC containers, blikken en can-in-box verpakkingen.

Oliën

Speciaalsauzen

Samen met u ontwikkelt Oliehoorn sauzen op maat. Hierbij is het mogelijk om een kant en klare receptuur te ontwikkelen, maar ook basissauzen geschikt als basis voor uw speciaalsauzen, dressings of salades.

Speciaalsauzen

We denken graag met u mee!

Het ontwikkelen van uw recepturen doen wij met een een team van chefkoks, productontwikkelaars en (externe) smaakpanels. U krijgt daarbij beschikking over een projectmanager die zorg draagt voor de optimale snelheid in het ontwikkelproces.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze oliën en sauzen voor de industriële markt? Wij denken graag mee in maatwerk oplossingen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)229 244 660. 

Contact

Certificaten

Oliehoorn vindt het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons productieproces en daarmee de kwaliteit van onze producten.

BEKIJK CERTIFICATEN

Duurzaam

Oliehoorn hecht veel waarde aan een gezond milieu. Onze constante focus op betrokken en duurzaam ondernemen levert resultaat op.

Meer over duurzaamheid

Afspraak maken

Afspraak maken? Wij komen graag bij u langs voor een snelle service!

Zoek uw vertegenwoordiger