Oliën industrie

Voor de industriële markt levert Oliehoorn raapolie, zonnebloemolie, zonnebloemolie High Oleic (non-winterised), sojaolie, sojaolie Identity Preserved (GMO-vrij) en blends in IBC's van 920 kg (1000 liter). Raapolie, zonnebloemolie en sojaolie zijn ook in 15 liter bag-in-box verpakkingen verkrijgbaar. Uiteraard combineren we de levering van deze producten met een deskundig advies, goede service en maatwerk door optimaal in te spelen op de productieprocessen van onze klanten.


Slaolie (raapolie)

Warm of koud, slaolie (raapolie) is geschikt voor alle bereidingen. De slaolie (raapolie) van Oliehoorn is neutraal van smaak en is daarmee een uitstekende basis voor salades, dressings en marinades. Oliehoorn slaolie (raapolie) is verkregen uit raapzaden (Brassica napus, Brassica rapa). De ruwe olie wordt geraffineerd, gebleekt en gedeodoriseerd. Het eindproduct is een hoogwaardige, volledig geraffineerde olie.

 

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie van Oliehoorn is een zeer smaakvolle basis voor salades en dressings. 

De Oliehoorn zonnebloemolie is een fijne goudgele olie met een hoog gehalte aan linolzuur (cholesterolverlagend). De olie is verkregen uit de zonnebloempit (Helianthus annuus L). De ruwe zonnebloemolie wordt geraffineerd, gebleekt, gedeodoriseerd en gewinteriseerd. Het eindproduct is een hoogwaardige volledig geraffineerde olie.

 

Sojaolie

De neutrale smaak maakt dat sojaolie een uitstekende basis voor salades, dressings en marinades is. Daarnaast is sojaolie geschikt voor frituur, fondue en algemeen keukengebruik.

Sojaolie is verkregen uit de sojaboon door pletten, persen en extractie. De ruwe olie wordt geraffineerd, gebleekt en gedeodoriseerd. Het eindproduct is een hoogwaardige, volledig geraffineerde olie.