MAATWERK DOOR SAMENSPEL

Oliehoorn Speciaalsauzen

Industriƫle markt

Voor de industriële markt levert Oliehoorn sauzen in verschillende verpakkingen. Dit combineren we met deskundig advies, goede service en maatwerk door optimaal in te spelen op de productieprocessen van onze klanten.

Sauzen op maat

Oliehoorn vindt maatwerk belangrijk en is daarom in staat om sauzen naar de wens van de klant te ontwikkelen; bijpassend en onderscheidend voor specifieke  producten of concepten. Onze deskundige productontwikkelaars helpen daar graag bij. De sauzen kunnen op maat geleverd worden in containers van 1000 kilo, emmers of sachets.

Sauzen

Gele/witte sauzen

De gele/witte sauzen van Oliehoorn, zoals de mayonaise en fritessaus, zijn door de unieke bereidingswijze vol romig van smaak en hebben een gladde stevige structuur. Naast de vele standaardrecepten waarover Oliehoorn beschikt, bestaat er de mogelijkheid om recepturen samen te stellen gebaseerd op uw eindproduct.

 

Rode sauzen

Het basisassortiment aan rode sauzen van Oliehoorn, bestaat uit tomatenketchup, currysaus en grillsaus. Oliehoorn produceert in opdracht rode sauzen op maat voor uiteenlopende industrieën zoals pizzabakkerijen, broodconcept fabrikanten en de vlees- en snackindustrie.

Oliehoorn maakt naar wens de sauzen bijpassend en onderscheidend voor uw product of concept. Onze deskundige productontwikkelaars helpen daar graag bij. De sauzen kunnen op maat geleverd worden in containers van 1000 kilo, emmers van 10 liter of in sachets.