Flessen Limited Edition Brander mayonaise op HorecaEvenTT in Assen

Van maandag 15 t/m woensdag 17 februari vind alweer de 9e editie van HorecaEvenTT plaats. Drie dagen lang staat het HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Oliehoorn is ook dit jaar weer aanwezig en geeft horecaondernmers de kans om Limited Edition flessen Brander mayonaise aan te schaffen voor verkoop aan hun klanten. 

Standbemanning
Het gehele verkoopteam van Oliehoorn is aanwezig. 

Locatie en openingstijden
TT Hal 
De Haar 9
9405 TE Assen
Maandag 15 februari 11:00 tot 18:00
Dinsdag 16 februari 11:00 tot 18:00
Woensdag 17 februari 11: tot 17:00

Limited Edition Brander mayonaise in fles
Groningers kennen de smaak nog van vroeger, maar inmiddels weten ook ver buiten de provinciehoofdstad velen de Brander mayonaise te waarderen. Binnenkort is de saus in flesvorm op de toonbank van onder meer cafetaria’s te vinden. Producent Oliehoorn uit Zwaag brengt namelijk een ‘limited edition’ in een 450 ml-fles op de markt. 

De mayonaise is qua smaak uniek, maar tot nog toe alleen in emmers van 2,5 en 10 liter verkijgbaar. Het is een echt horecaproduct waarmee zowel cafetaria's als restaurants zich mee kunnen onderscheiden. Met de 'Limited Edition' komt hier tijdelijk verandering in. Oliehoorn gaat 8000 flessen produceren die alleen aan horecabedrijven worden verkocht zodat zij deze tijdelijk aan hun klanten kunnen verkopen. De eerste fles wordt op het HorecaEvenTT in Assen geveild. Het opgebrachte geld wordt aan een goed doel geschonken.