Oliehoorn introduceert samen met Smullers tijdelijke roze fritessaus

''Een pride zonder roze is als frites zonder saus''

Tijdens de Amsterdam Pride serveren alle Smullers vestigingen in Amsterdam roze fritessaus uit. Gedurende de hele week zijn alle frietjes voorzien van een roze dot fritessaus. De saus is exclusief beschikbaar bij alle Smullers vestigingen in Amsterdam van 28 juli t/m 5 augustus. 

De saus zal exclusief beschikbaar zijn op de Amsterdamse NS-Stations van 28 juli t/m 5 augustus. “Op één van onze drukste dagen van het jaar kleurt de hele hoofdstad roze, dus waarom zouden we niet lekker meedoen? Bij Smullers verwelkomen we iedereen als klant en als medewerkers en daar zijn wij trots op.” aldus Roger Bloem, marketeer Smullers.

De saus is samen met Smullers ontwikkeld in de proefkeuken van sausleverancier Oliehoorn, die Smullers ook voorziet van de reguliere fritessaus, curry en ketchup. Oliehoorn Marketing Manager Jeffrey Draaisma “Wij geloven in unieke samenwerkingen met onze partners en vinden het geweldig dat deze roze fritessaus nu tijdens zo’n groot evenement verkocht wordt.”

Eerder dit jaar introduceerde de formule al verschillende smaken milkshakes als de milkshake pistache en salty caramel en in het verleden ontwikkelde en introduceerde Smullers snacks als de kebabsoufflé, de paellaschijf en de WKaassoufflé. Category manager Mike Poelman: ‘’snacken moet vooral lekker en leuk zijn en verrassend blijven. Daarom vinden wij het belangrijk om binnen elke categorie van Smullers te innoveren.”