Werken bij Oliehoorn

Leuk dat je interesse toont voor ons bedrijf!

We zijn ambachtslieden. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. We gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Met passie en trots. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met onze collega’s in Hoorn en Drachten zetten we de traditie voort.

Als ons bedrijf je aanspreekt en het lijkt je leuk om bij ons te werken, laat ons dit dan weten. Stuur ons een mailtje via a.velker@oliehoorn.nl, waarin je jezelf kort voorstelt en jouw motivatie toelicht. Vergeet niet een cv en pasfoto toe te voegen. Met jouw toestemming bewaren wij jouw gegevens totdat er een vacature ontstaat die goed matcht met jouw interesse en ervaring. We zijn benieuwd!


Vacature(s)

Supply chain planner

40 u

Bedrijf

Oliehoorn (www.oliehoorn.nl) is een snelgroeiend familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van sauzen, marinades, dressings en spijsoliën. 

Vanuit de productielocaties in Zwaag en Drachten levert Oliehoorn aan foodservice- en industriële partners binnen Europa. De cultuur van Oliehoorn is gedreven, betrouwbaar en hands-on.

De producten onder het merk Oliehoorn laten een sterke groei zien. Daarnaast is de industriële tak sterk in ontwikkeling door de actieve samenwerking in productontwikkeling met onze klanten. 

Voor onze vestiging in Zwaag zijn we op zoek naar een duizendpoot op het gebied van supply chain management om samen met je collega’s de groeiende operatie efficiënt en effectief te laten verlopen

Functie 

·      Maken van de wekelijkse productieplanning voor de plant

·      Opstellen van lange termijn demandplanning voor grondstoffen, verpakkingsmaterialen en eindproducten

·      Het opstellen van de capaciteitsbehoefte voor de productieafdeling

·      Ondersteunen van de afdeling inkoop met analyses en operationele structuren

·      Expert op het gebied van inrichting en gebruik van productie- en logistieke software

·      Beheren van contracten met logistieke partners

·      Vervangen van de logistiek leider bij afwezigheid

·      Rapporteert aan de operationeel directeur

Profiel

·      HBO niveau door opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde of logistiek) of werkervaring

·      Affiniteit met (food)productieprocessen

·       Persoonskenmerken: zelfstandig, analytisch, kritisch, probleemoplossend vermogen en communicatief sterk.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je sollicitatiebrief met cv vóór vrijdag 26 januari a.s. naar avelker@oliehoorn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theo Stellingwerf, Operationeel Directeur, tel.: 088-2441200.