Verrijk elk gerecht met de pure smaak van onze fritessaus, currysaus en mayonaise


Mayonaise 80%

Eén van onze klassiekers: romige kwaliteitsmayonaise, licht gekruid en verrassend fris. Bereid volgens authentiek recept. Dat maakt de smaak echt uniek. Vermoedelijk herkent u de smaak meteen. Dat komt doordat onze mayonaise veruit favoriet is in de Nederlandse horeca en wordt geserveerd in veel restaurants en cafetaria’s. Hij is ook beschikbaar voor thuisgebruik. Verkrijgbaar in handige knijpflessen via de grotere supermarkten. Deze mayonaise (op basis van 80% plantaardige olie) smaakt fantastisch met bijvoorbeeld frites, snacks en zalm. Maar hij is ook bij uitstek geschikt om dressings en andere sauzen van te maken. Eerlijk gezegd maakt deze mayo alles lekkerder!

 


Fritessaus

Ken je de onweerstaanbare aantrekkingskracht van een frietje, dan weet je ook de juiste saus dit genietmomentje kan maken en breken. Het is altijd weer spannend wat de smaak van de fritessaus is als je frites buitenshuis eet. Met Oliehoorns fritessaus ben je verzekerd van de allerlekkerste smaakbeleving! Niet voor niets is onze fritessaus favoriet in de horeca. Professionals kiezen voor de constante kwaliteit en onderscheidende smaak. En je kunt ‘m nu ook in huis halen. Onze romige frietsaus is gewoon ongekend lekker. We typeren hem als fris en kruidig. 

De 25% staat voor het plantaardige oliepercentage. In alles wat we doen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met duurzaamheid. Zo is het eigeel afkomstig van kippen(eieren) die met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu worden gehouden.


Curry

Er zijn veel currysauzen op de markt, maar die van ons steekt er met kop en schouders bovenuit. Wist u dat wij met deze saus de marktleider zijn in de Nederlandse horeca? We zijn er trots op dat veel foodprofessionals de voorkeur geven aan onze currysaus. Mede daardoor is het een van onze meest gewaardeerde sauzen. 
Onze currysaus is zacht zoet en tegelijkertijd pittig van smaak. Kenmerkend is de stevige structuur. Hij combineert geweldig met (braad)worst of een tosti. En kan niet op tafel ontbreken tijdens een gezellige barbecue.Deze sauzen zijn verkrijgbaar via de grotere supermarkten