Lekker Weer ’n Oliehoorn SnackShot!

Vanaf maandag 6 juli gaan we met een landelijke campagne op Radio 538 en 100% NL heel Nederland lekker maken voor de actie ‘Lekker Weer ’n Oliehoorn SnackShot’. De actieboodschap luidt: ‘Maak een Snackshot met Oliehoorn saus en maak kans op 1 jaar gratis snacken bij je favoriete cafetaria!’ Naast de landelijke radiocommercial ondersteunen we de actie met advertenties op Facebook, een sticker met uitleg op de Oliehoorn knijpflessen en mini-emmertjes en in-store materiaal zoals posters en actiedisplays.

Hoe werkt het?

Klanten doen mee door een knijpfles of een mini-emmertje Oliehoorn te kopen en deze zomer op Facebook een foto te plaatsen van een uniek vakantiemoment met Oliehoorn. De foto’s kunnen tot en met vrijdag 11 september ingezonden worden. Daarna worden de prijswinnaars bekend gemaakt via Facebook.

Doet u mee?

Alleen samen met u maken we deze campagne tot een succes. U kunt zich als verkooppunt van Oliehoorn knijpflessen of mini emmertjes voor deze actie aanmelden door ons te bellen via (0229) 244 660 of te mailen naar verkoop@oliehoorn.nl. Uw klanten maken daarmee kans op een jaar lang gratis snacken (vergoed door Oliehoorn) of een van de andere mooie prijzen!

De mini-emmertjes zijn rechtstreeks bij ons te bestellen en door u zelf ‘vers getapt’ af te vullen. Heeft u interesse in deze mini-emmertjes? Bestel nu het actiepakket t.w.v. €35 excl. BTW en u ontvangt 1 doos á 250 stuks mini-emmertjes fritessaus t.w.v. € 39,65, 1 verkoopdisplay t.w.v. € 14,95 en ondersteunend promotiemateriaal.

Het actiepakket kunt u bestellen op onze webshop of via verkoop@oliehoorn.nl. U wordt dan gelijk aangemeld als verkooppunt.