Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Over ons
40 jaar passie voor sauzen

Wij zijn Oliehoorn

Sinds 1981. En wij zijn er altijd bij. Met de lekkerste sauzen. Thuis op tafel. Bij de barbecue. In een restaurant, de snackbar of op een event. Oliehoorn is er altijd bij om het af te maken. Compleet te maken. Lekkerder te maken. Om de smaakbeleving top te maken!

Oliehoorn sausologen
Ons verhaal

Wij zijn ambachtslieden.

Wij kiezen voor de mooiste sauzen met de lekkerste smaakbeleving. Gemaakt met liefde. Met geduld. Met passie en trots. Dat doen wij samen met onze eigen sausologen. Dat is wat Oliehoorn anders maakt. Onderscheidend en uniek.

 

Oliehoorn_personeel_Olie
Saus maken

Wij doen dat in Hoorn. In onze eigen fabriek

Kleinschalig. Overzichtelijk. Zodat we de maximale kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen. We maken het lekkerder. Dat proef je. Dat ruik je. Dat zie je. Dat voel je. Onze sauzen zijn een echte smaakbeleving! Benieuwd hoe wij onze sauzen op een duurzame manier produceren? Bekijk onze duurzaamheidspagina.

Duurzaamheid
Oliehoorn_personeel_Food

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf

Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde sauzen. Een gevestigde naam in Fritessaus, Curry, Mayonaise en Ketchup.

Onze historie