Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Over ons / Onze historie
40 jaar Oliehoorn

De geschiedenis
van Oliehoorn

Oliehoorn_personeel_Klaas
1982-1999

Klaas van Kalken

De grondlegger van Oliehoorn. Meer dan 40 jaar geleden heeft Klaas van Kalken de basis gelegd voor de traditionele bereiding van onze sauzen. Iets waar wij hem heel dankbaar voor zijn. Wat startte met de verkoop van spijsoliën en vetten onder de naam ‘De Oliehoorn’, is 40 jaar later uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

Wim
1999-2019

Wim Dijk

Met de komst van Wim Dijk ontwikkelde Oliehoorn zich de laatste jaren sterk. Via de horeca is Oliehoorn sterk gegroeid. De sector waarin de Fritessaus, Curry, Mayonaise en Ketchup enorm populair zijn hebben zij in het hart gesloten. Eveneens heeft Wim de noordelijke nuchterheid binnen het bedrijf weten te behouden. In combinatie met de kwaliteit en de smaak heeft dit ervoor gezorgd dat Oliehoorn ‘wereldberoemd’ is geworden bij de kenners.

Arjan - Oliehoorn
2019 en verder

Arjan Dijk

Arjan vertegenwoordigt de 2e generatie van het familiebedrijf. Hij introduceert vernieuwende visies, innoveert en investeert in de toekomstbestendigheid van het bedrijf. In het verlengde van Oliehoorn’s missie, focust hij op de vraag: hoe maken we het (verantwoord) lekkerder? De ambitie is om via bijzondere smaaksensaties, unieke (smaak)belevingen op te roepen. Dus meer doen dan lekker voedsel bereiden: Oliehoorn wil genietmomenten creëren die bijblijven!