Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Klantpagina

Klantpagina
Team

Uw eigen rayonmanager

Elke klant van Oliehoorn krijgt een eigen rayonmanager toegewezen. Dit is de persoon die voor u klaarstaat zodat alles goed verloopt. Ook staat onze afdeling verkoop binnendienst u graag te woord. Wilt u een afspraak maken of in contact komen met ons? Zoek hier de rayonmanager die u kunt spreken.

Contactgegevens rayonmanagers
Klantpagina
Team

Uw eigen servicespecialist

Voor onze klanten hebben wij servicespecialisten in dienst die kunnen helpen bij bepaalde vraagstukken als dat nodig is. Voor servicevragen kunt u terecht bij het de rayonmanager.

Contactgegevens servicespecialisten
Klantpagina
Oliehoorn materiaal

Uw sauzen in de spotlight

Met de Oliehoorn beeldbank kunt u uw sauzen nog meer in de spotlight zetten in uw horecazaak. Met onze digitale beeldbank kunt u eenvoudig het beeldmateriaal toepassen voor digitale menuborden en narrowcasting.

Klantpagina

Nieuwsbrief

Geen nieuwsbrief ontvangen? Vraag het aan!
Met onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de sauswereld. Vraag de nieuwsbrief nu aan en ontvang de eerste mail met de saustrends voor dit jaar.

Nieuwsbrief aanvragen
Klantpagina

Kennismaking

Nog geen klant? Vraag een gesprek aan!
Wij zouden graag met u in gesprek gaan als u meer over Oliehoorn en onze sauzen wilt weten. Vraag onderstaand een vrijblijvend gesprek met ons aan en wij komen graag langs om over uw sausbehoefte en onze mogelijkheden te praten.

Afspraak maken