Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Oliehoorn_Voordehoreca_header
Home / Voor de horeca
Oliehoorn

Voor de horeca

De lekkerste sauzen

Romig, lekker en authentiek, dat zijn de sauzen van Oliehoorn. Onze sauzen zijn niet voor niets bekende en veel gebruikte producten in de horeca. We zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar één keer geproefd en u wilt nooit meer anders. Onze sauzen zijn door heel Nederland verkrijgbaar en leverbaar in verschillende formaten. Benieuwd naar de klassiekers, lokale helden of speciaalsauzen? Bestel een proefpakket onderaan deze pagina!

Dít is waarom klanten Oliehoorn gebruiken

Oliehoorn_voordehoreca_Pieperz

Friettent Pieperz

Stijn

“Het is logisch dat als je de lekkerste frites maakt, dat daar dan ook de lekkerste saus bij hoort. We hebben heel bewust gezocht naar welke saus bij ons past en zijn wij bij Oliehoorn uitgekomen.”

Oliehoorn_voordehoreca_Friethoes

Friethoes

Sebastiaan

“Wij werken exclusief met Oliehoorn. Zowel in onze frietwinkel als in onze foodtrucks op de evenementen. Het is belangrijk dat we kunnen vertrouwen op de producten die we gebruiken, en daarom kiezen we Oliehoorn!”

Voordehoreca_Ommen

Kwalitaria Ommen

Brigitte

“Ik werk nu 22 jaar met de producten van Oliehoorn en de kwaliteit is gewoon altijd hetzelfde, altijd goed. Dat verandert niet. Kwaliteit vind ik belangrijk, en daarom gebruik ik Oliehoorn! Daarnaast – en da’s niet minder belangrijk – zijn mijn klanten ook gigantisch fan van Oliehoorn.”

Oliehoorn_Saustap_Wolvegakopie

Snackpoint De Passage Wolvega

Menno

“Je kan nog zo’n lekkere snack hebben, de saus is de finishing touch. Oliehoorn is hét merk. Mensen kiezen hier voor kwaliteit. Het zijn lekkere sauzen, ambachtelijke sauzen en het bedrijf is zeer toegankelijk.”

Benieuwd naar Oliehoorn? Probeer onze sauzen!

Proefpakket aanvragen

Proefpakket aanvragenKies onderstaand een saus uit

(maximaal 3 soorten)


Klassieke sauzen
Lokale helden
Speciaal sauzen
Oliehoorn nieuwsbriefProfiteer als professionalBlijf op de hoogte van onze sauzen, verhalen en recepten